Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Rólunk

HA DÖNTÉS ELŐTT ÁLLSZ

Kik vagyunk mi?

Üdvözlünk a SmartMix Kft. rólunk szóló oldalán, ahol megtudhatod, milyen értékeket képviselünk, milyen hátterünk van és hogyan segítjük a vállalkozásokat az informatika és a kriptovaluta világában.

Varga Zoltán vezetésével, aki 26 évvel ezelőtt alapította a népszerű Be-Va Chip Kft.-t és a bevachip.hu webáruházat, a SmartMix Kft. egy megbízható szereplő az IT megoldások piacán. Szakembereink között informatikusok, rendszergazdák, hálózati szakemberek, programozók, grafikusok és üzletkötők dolgoznak együtt, hogy a legjobb megoldásokat kínálják a vállalkozásod számára.

Nálunk az ügyfél az első. Ha hozzánk fordulsz, szakértőink megvizsgálják a feladatot és konzultálnak veled a részletek tisztázása érdekében. A probléma feltárása után kidolgozzuk a lehetséges megoldásokat és elkészítjük az árajánlatot. Ha mindent tisztáztunk és elfogadod az árajánlatot, a munka azonnal megkezdődik.

Természetesen a munka átadása előtt alaposan leteszteljük a rendszert, hogy biztosak legyünk a működésében. De az átadást követően sem hagyjuk magadra a vállalkozásod, hiszen az általunk nyújtott megoldásokhoz utólag is támogatást nyújtunk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és tapasztald meg, milyen a munka egy olyan csapattal, amely az informatikai és kriptovaluta megoldások szakértője! A SmartMix Kft. elkötelezett amellett, hogy a legjobb szolgáltatásokat nyújtsa a vállalkozásod számára. Bízd ránk az informatikai és kriptovaluta kihívásaidat, és mi segítünk a vállalkozásodnak sikeresen helytállni a digitális világban!

Partnereink

Eddig több, mint 250 partner bízta ránk a megoldandó feladatot

Büszkén mutatunk be néhányat közülük

SmartMix Kft.